We gebruiken cookies om een nog betere service te kunnen bieden. Door gebruik
te maken van onze diensten stem je toe tot het gebruik van cookies. Lees meer →

Behoud het overzicht
van al je projecten

De groei van je zaak valt of staat met een goede project management. Als zelfstandige of bedrijf is een goede planning opstellen niet altijd eenvoudig. Aan welk project geef je immers voorrang? Welke projecten lopen vertraging op? Voor welke projecten kan je al een factuur maken?

30 dagen gratis proberen Vragen?

illustratie
illustratie /img/ipad_mockup_NL_new_project.png

Projectmanagement in de praktijk

Om het bovenstaande te illustreren, geven we een voorbeeld van hoe een tuinaanlegbedrijf CoManage gebruikt voor de organisatie van zijn taken. Nadat hij een nieuwe klant heeft ingevoerd en deze akkoord ging met zijn offerte, maakt de tuinier een project aan voor deze klant.

Afhankelijk van de omvang van het project (eenmalig tuinonderhoud, periodiek tuinonderhoud, aanleg van planten en een vijver) maakt de tuinier een of meerdere projecten aan. Hierin wordt meteen ook de deadline bepaald, waardoor het altijd duidelijk is wanneer de finale oplevering moet gebeuren. Vervolgens vult hij belangrijke notities bij het (deel)project in. In de praktijk zijn deze van de orde ‘tuinarchitect offerte opvragen’, ‘bestellen planten bij tuincentrum x’, ‘grasmachine reserveren voor die dag’, enzovoorts.

Op deze manier weet het tuinaanlegbedrijf precies wat hij voor elke klant dient te doen. De kans dat hij overboekingen doet en beloftes t.o.v. zijn klant niet nakomt is praktisch nihil. En zijn klanten? Die maken met plezier mond op mond reclame voor de uitstekende service die ze krijgen.

30 dagen gratis proberen vragen ?

iPhone
Nog minder tijd verliezen
met jouw administratie?

Deze slimme apps werken vlot samen met CoManage. En laten jou nog meer tijd besparen.